ADVISEURS

Omdat niemand alles kan werken wij samen met ervaren adviseurs op het gebied van bouwkunde, fiscaliteit, juridische vraagstukken, bestemmingsplannen, bouw en financiering. Samen met onze partners beschikken wij over de capaciteit die benodigd is om succesvolle woon & commerciële projecten te realiseren. Elk project kent een andere behoefte en expertise, daarom onderzoeken wij vooraf welke adviseurs nodig zijn voor een (her)ontwikkeling. 

Een van onze partners is  SMARTbouwexperts

ARCHITECTEN

Voor onze woon- en commerciële projecten werken we samen met creatieve en innovatieve architecten die een sprekend concept ontwikkelen naar de huidige maatstaven op het gebied van ontwerp, duurzaamheid en commerciële haalbaarheid. Bij ieder project wordt gekeken na het aantal architecten die een ontwerp mogen indienen, vooraf aan deze architect(en) keuze wordt gekeken welke architect past bij de locatie, de visie van de (her)ontwikkeling de bestemming en de toekomstwaarde.

INVESTEERDERS

CRE-DEVELOPMENT ontwikkelt voornamelijk voor eigen rekening en risico, maar wie niet delen kan kan niet vermenigvuldigen. Vanuit deze visie zijn wij zuinig op onze investeerders en dragen deze op handen. Bij ieder project worden de investeerders op de hoogte gebracht van de nieuwste projecten en de investeringsmogelijkheden. Vooraf en tijdens de (her) ontwikkeling worden onze investeerders op de hoogte gehouden en betrokken bij het project. Zo verzorgen wij oa. bijeenkomsten voor onze investeerders waarin visie's besproken worden en projectconcepten gekozen worden waarna deze verder ontwikkeld worden. Wij werken samen met private investeerders en financieringsmaatschappijen.
Heeft u interesse of wilt u meer weten? schrijf u dan nu in (middels dit contactformulier) voor onze investeerders nieuwsbrief en wordt ook op de hoogte gehouden van onze nieuwste projecten.


MAKELAARS

Bij ieder project wordt een goede afweging gemaakt in de makelaar, deze makelaar wordt al in een vroegtijdig stadium bij het plan betrokken. Het vroegtijdig betrekken van een makelaar heeft diverse voordelen voor de (her)ontwikkeling, zo is deze altijd goed op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen van een locatie en en weten als geen ander wat de vraag is van onze eindgebruikers. Als vereiste stellen wij aan een makelaar dat deze goed op de hoogte is van de markt gebruik maakt van de huidige trends en commercieel slagvaardig is.