Projectontwikkeling


Projectontwikkeling draait voornamelijk om locatie, behoefte, aanbod en commerciële haalbaarheid. Vanuit deze 4 pijlers benaderen wij 
elke ontwikkeling dan ook met een open houding, ongeacht de omvang. Wij doen hiervoor gedegen onderzoeken, eventueel met onze partners.

Onze Core Business is het (her)ontwikkelen woningen, appartementencomplexen, hotels, kantoren, bedrijfspanden en multi-functionele gebouwen voor een brede groep eindgebruikers.

Door de laatste trends te volgen zijn wij in staat om duurzame concepten te ontwikkelen waarbij wij staan voor sprekende gebieden, toffe ontwerpen, de laatste technologische innovaties, duurzame en milieuvriendelijke projecten met een hoge sociale factor en kwaliteit van leven en/ of werken binnen de vastgestelde visie en commerciële haalbaarheid. 

CRE-DEVELOPMENT kan ook optreden als gedelegeerd ontwikkelaar. Dit betekent dat wij bij de ontwikkeling van woon en commerciële projecten de benodigde kennis en kunde inbrengen om het project in opdracht van een derde te ontwikkelen. Onze opdrachtgevers zijn onder anderen gemeenten, vastgoedeigenaren en investeerders of beleggers. 

Op basis van onze ruime ervaring ontwikkelen wij projecten van a-z inclusief contracten, ontwerp, financieel, bouw en eventueel beheer diensten.