11 resultaten

8 woningen Tungelroy

De acht woningen bieden u energieneutraal, comfortabel en duurzaam wonen in een gezinswoning of levensloopbestendige variant. 

De woning is voorzien van 1 of 2 badkamers en 3 of 4 slaapkamers afhankelijk van uw keuze. Het is ook mogelijk de verdieping zonder indeling te kiezen waardoor u ruimte heeft voor een kantoor of atelier aan huis.
Bekijken

14 won. te Weert

De 14 levensloopbestendige woningen kenmerken zich door de frisse moderne architectuur en bieden u energieneutraal, comfortabel en duurzaam wonen.

De woning is in de basis uitgerust met 3 slaapkamers waarvan er 1 op de beganegrond met badkamer is gesitueerd.


Bekijken

4 won. Altweerterheide

De 4 woningen binnen dit plan worden gerealiseerd in 2 varianten. 

Variant 1 is een gezinswoning met 3 slaapkamers en een zolder.

Variant 2 is een levensloopbestendige woning met 3 slaapkamers of een vrij indeelbare zolder


De woningen worden ontwikkeld met oog voor duurzaamheid, vandaar is de traditionele bouwmethode los gelaten. Verder worden de woningen energieneutraal.


Bekijken

2 Levensloopbestendige woningen Tungelroy

Aan Hansehof te Tungelroy worden 2 royale, luxe en levensloopbestendige bungalows gerealiseerd. De bungalows zijn zeer ruim van opzet en hebben een moderne uitstraling. De bungalows hebben een ruime woonkamer met open keuken en zijn voorzien van 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een berging met aansluitingen voor het witgoed. De bungalows genieten van veel lichtinval door de grote...
Bekijken